תחומי השירות
- תכנון וייעוץ למטבחים מוסדיים, מערכות הזנה והגשה
- ייעוץ ותכנון לקבלת "רישיון יצרן" בתעשיית המזון
- הכנת חו"ד מקצועית ובחינה מקדמית.
- הוצאת מפרט טכני ואפיון מקצועי לרכש ומכרזים.
- הכנת תכנית "פרשה טכנית".
- הכנת אומדן עלויות למסגרות תקציב.
- טיפול ומענה להתכתבויות עם משרד הבריאות והרשויות.
- הדרכות סדנאות והרצאות בתחום.
- ייעוץ והכוונה בתחום בטיחות ותחזוקה נכונה.
- הכנת תוכנית עסקית ובחינה כדאיות השקעות – GO NO GO.
- ייעוץ מקצועי למגזר הדתי וחרדי לפי ההלכה בתחום כשרויות.
- שירות ייעוץ, פיקוח וליווי מקצועי לאורך תהליך הקמת הפרויקט.
סוגי חתך לקוחות
- ענף הסעדה והזנה, מטבחים מוסדיים, ותעשיית המזון
- ענף התיירות – בתי מלון, בתי הארחה וכפר נופש
- מרכזי תיירות, מרכז מבקרים, בידור ופנאי
- מרכזים רפואיים – בתי חולים
- בתי אבות – בתי הורים, דיור מוגן
- מרכז בריאות, גריאטריה, מעון טיפולי רפואי
- מוסדות חינוך – כפר נוער, בתי ספר, פנימיות
- מעון ומרכז יום –גני ילדים, מוסדות של מסגרות חינוך
- מוסדות תורניים – ישיבות, אולפנות. אתרי דת ומורשת
- אולמות אירועים, כנסים ואירוח
- מטבחים תעשייתיים, מפעלי תעשיית ייצור המזון.
- חברות קייטרינג, מפעלי מזון.
- בית אריזה, ומחסני קירור/ הקפאה.
- כיתות לימוד וסדנאות קונדיטוריה, אפיה, בישול מזון
- בית מאפה וקונדיטוריות, מאפיות
- הסעדה, ממכר מזון ואירוח, ומסעדות
- מרכזי חלוקת מזון, ושינוע מזון
- מפעלי תעשייה והייטק , כימיה ורופאה
- מטבח קצה: חימום, חימום מתוגבר, חלוקה