השירותים שלנו

תחומי השירות

  • תכנון וייעוץ למטבחים מוסדיים, מערכות הזנה והגשה
  • ייעוץ ותכנון לקבלת "רישיון יצרן" בתעשיית המזון
  • הכנת חו"ד מקצועית ובחינה מקדמית.
  • הוצאת מפרט טכני ואפיון מקצועי לרכש ומכרזים.
  • הכנת תכנית "פרשה טכנית".
  • הכנת אומדן עלויות למסגרות תקציב.
  • טיפול ומענה להתכתבויות עם משרד הבריאות והרשויות.
  • הדרכות סדנאות והרצאות בתחום.
  • ייעוץ והכוונה בתחום בטיחות ותחזוקה נכונה.
  • הכנת תוכנית עסקית ובחינה כדאיות השקעות – GO NO GO.
  • ייעוץ מקצועי למגזר הדתי וחרדי לפי ההלכה בתחום כשרויות.
  • שירות ייעוץ, פיקוח וליווי מקצועי לאורך תהליך הקמת הפרויקט.

סוגי חתך לקוחות

  • ענף הסעדה והזנה, מטבחים מוסדיים, ותעשיית המזון
  • ענף התיירות – בתי מלון, בתי הארחה וכפר נופש
  • מרכזי תיירות, מרכז מבקרים, בידור ופנאי
  • מרכזים רפואיים – בתי חולים
  • בתי אבות – בתי הורים, דיור מוגן
  • מרכז בריאות, גריאטריה, מעון טיפולי רפואי
  • מוסדות חינוך – כפר נוער, בתי ספר, פנימיות
  • מעון ומרכז יום –גני ילדים, מוסדות של מסגרות חינוך
  • מוסדות תורניים – ישיבות, אולפנות. אתרי דת ומורשת
  • אולמות אירועים, כנסים ואירוח
  • מטבחים תעשייתיים, מפעלי תעשיית ייצור המזון.
  • חברות קייטרינג, מפעלי מזון.
  • בית אריזה, ומחסני קירור/ הקפאה.
  • כיתות לימוד וסדנאות קונדיטוריה, אפיה, בישול מזון
  • בית מאפה וקונדיטוריות, מאפיות
  • הסעדה, ממכר מזון ואירוח, ומסעדות
  • מרכזי חלוקת מזון, ושינוע מזון
  • מפעלי תעשייה והייטק , כימיה ורופאה
  • מטבח קצה: חימום, חימום מתוגבר, חלוקה