מפרט טכני לרכש

רכש ציוד כללי

תחום הרכש של ציוד ומכשור למטבח המוסדי הינו מצריך בקיאות וניסיון מקצועי גבוה, הגדרת טכנית של המוצר הנכון והמתאים של כלל הציוד, בחינת מקצועית לקביעת קווי התקשרות עם הספקים המתאימים לביצוע רכש.

השירות כולל:

  • הכנת מפרט טכני בתהליך הוצאת בקשת רכש/ מכרז לספקים, אפיון טכני מקיף, הגדרות טכנולוגיות .(Tech Rider)
  • ייעוץ והכוונה מקצועית בלווי של הוצאת בקשת רכש ומכרז.
  • הכנת אומדן עלויות מפורט הצפוי בפרויקט של כלל הרכש, תחשבי עלויות וכדאיות.
  • המלצה והערכה טכנית מקצועית למטרת ההתקשרות הנכונה עם הספקים המתאימים, והבחירה הנכונה מתוך רשימת הספקים בענף, בעלי הסיווג והמסוגלות לספק את מיטב הפריטים הזהים לפי קווי הדרישות הברורות.
  • בדיקה ובקרה מקצועית של הצעות המחיר, עם המלצות והכוונה לקבלת ההחלטה המושכלת להתקשרות. בחינת מקצועית קפדנית של האותיות הקטנות, ואת מה שלא כותבים!
  • יעוץ לווי, ובקרה מקצועית קפדנית לבדיקת קבלת הציוד מספקים, ליישום התאמה של כלל הציוד והפרטים הנלווים, על פי הדרוש לצרכים והעמידה בתנאים.
  • הנחיות מקצועיות עבור יועצים ובעלי מקצוע, למיקום והצבה ושל חיבורי התשתיות במקום.
  • בחינה טכנולוגית בהתאם לדרישות המפרטים הטכניים, בדגש על בקרת והתאמה לדרישות רמת האיכות, אחריות הספק, הבטיחות והתקנים הדרושים.