סדנאות, הדרכות והרצאות
הפעלת מטבח מוסדי מצריך תפעול מקצועי יעיל ונכון, עמידה בכללים של בטיחות המזון, בטיחות בעבודה וכדומה
אנו מקיימים הדרכות והכשרות פנים ארגונית לעובדי המטבח במטבחים מוסדיים ומפעלי מזון, וכן סדנאות מקצועיות פרטניות, ימי עיון, הדרכות מקצועיות.
ההדרכות והסדנאות וההכשרות עוסקות בנושאים הבאים:
הקניית ידע היקפי מקצועי וחדשנות, לתפעול יעיל ונכון במרחב המטבח המוסדי. החשיבות של תקנות התברואה, מניעת זיהום מזון בתהליכי העבודה, היגיינה ושמירת ניקיון במטבחים מוסדיים, שיפור רמת הניהול הפנים ארגונית, יכולת שליטה ובקרה בתהליך תפקוד העבודה.
שיטות נכונות ועדכניות, היעילות בשמירת הכללים המחייבים בתהליכי עבודה ביצור ועיבוד המזון במטבח: בישול, טיגון, חימום, שיחזור מזון, אידוי, קירור, הפשרה, הקפאה ועוד.
תפעול נכון בציוד היקפי של כלל המכשור במטבח המוסדי המופעל באנרגיה.
שיטות אחסון וניהול מלאי נכון בשיטת Fifo ניהול של הרכש יומי/ תקופתי. מעקב יעיל לקבלת הזמנות.
המלצות ועצות לפתרונות ושיטות ע"פ דרישות התקנות של בריאות ובטיחות המזון, בשרשרת המזון לשמירת מזון מבושל ומוכן, לשינוע הובלת מזון מוכן ולהגשתו במוסדות ציבוריים.
ניהול מקצועי בהיבט חדשנות ליעילות וחיסכון בהוצאות, תהליכי רכש מקצועי, התפלגות של עלויות צריכה בתפעול המטבח המוסדי. ניהול ובקרת איכות.
הכדאיות לחידוש והשבחת ציוד. המכשור החדש בענף יצור המזון.
ניהול ידע והכוונה לנוהלי עבודה מקצועיים במטבח המוסדי, בניהול האיכות I.S.O 9001. עדכון וריענון תקנות ניהול ותפעול, היבטי בטיחות בעבודה. מניעת והתראות של גורמי סיכון ותאונות. "עשה ואל תעשה" בטיחות ותקנים.
המטבח החכם – ניהול ותפעול חדשני מתקדם במטבחים מוסדיים.
היערכות מקצועית להתייעלות אנרגטית והאנרגיה הירוקה.