תכנון מטבח מוסדי/ תעשייתי
תכנון של מטבח מוסדי ותעשייתי הוא תחום מקצועי שיש בו השלכה חשובה על תפעול נכון ויעיל וחיסכון כספי הן בהקמה והן בתפעולו היומיומי של המטבח, ודורש התאמה אישית מושלמת.
תכנון ויעוץ מקצועי למטבחים מוסדיים תעשייתיים ומערכות ייצור המזון מתבצע באמצעות שימוש במגוון פתרונות מקצועיים מתקדמים, תוך ראייה והתחשבות במכלול הצרכים. התכנון נעשה במומחיות המשקפת ידע וניסיון עשיר של שנים רבות.
השירות כולל ליווי מקצועי מראשית התכנון להקמת מטבח וחדר אוכל חדש, תכנון וייעוץ לשיפוץ ושידרוג מערכת הסעדה קיימת, התאמה אישית ומושלמת אופטימלית על פי אילוצי וצרכי הלקוח. התכנון מוודא כי התפעול ותהליכי העבודה ייעשו בצורה מודרנית ויעילה, ובהתאם לתקנות משרד הבריאות.
היבטים נוספים של תכנון מטבח מוסדי או תעשייתי:
- תכנון מערכות הגשה עם חידושי הטכנולוגיה המודרנית בעולם, בראייה של יצירה חוויה הסעדה מודרנית.
- הכנת פרוגרמה של חלוקת שטחים, תרשים של מערך העמדת ציוד וזרימת עבודה מותאם למיקום ציוד פונקציונאלי ולתשתיות.
- תכנון בדגש לתפעול תברואתי נכון ויעיל בכל שרשרת המזון למניעת תחלואת המזון, בהתאם לדרישות משרד הבריאות ולתקנות המחייבות בענף.
- הכנת "פרשה טכנית" בהתאם לאופי תפעול המטבח.
- טיפול לקבלת אישור מקדמי לתכנון המטבח בפרויקט.
- הנחיות מקצועיות לתשתיות הבנייה במטבח, הנחיות לביצוע בנושאי התברואה.
- התכנון מתבצע תוך התחשבות במכלול צרכים, ובהם בריאות ובטיחות מזון.
- השירות מתבצע גם לגבי שינוי או שדרוג של מטבח קיים, ומתייחס כמובן הן למטבח והן לחלל ההסעדה.
- צוות המקצועי של משרדנו פועל לפי הצורך בשיתוף פעולה עם יועצים ובעלי מקצוע חיצוניים בתחומים מיוחדים.
שירות תכנון מטבח מוסדי ועסקי כולל בין השאר:
- הכנת אומדן עלויות כללי, ולמסגרות תקציב
- הוצאת מפרט טכני אפיון מקצועי לרכש ומכרזים
- טיפול ומענה להתכתבויות עם משרד הבריאות והרשויות
- יעוץ וליווי מקצועי לאורך הקמת הפרויקט
- יעוץ והכוונה בתחום בטיחות ותחזוקה נכונה
- בחינה כדאיות השקעות, הכנת תוכנית עסקית למיזם.