ייעוץ מקצועי

ייעוץ מקצועי וחוות דעת

מתכננים הקמת מטבח מוסדי חדש או שיפוץ/שדרוג מטבח קיים?

איפה למקם? כמה יעלה? מהי מידת הכדאיות? מה הם תקנות הפיקוח המחייבות? התפעול והארגון הנכון והיעיל? מהם הקשיים שאני לא רואה בעצמי?
כל מי שניהל פרויקט של הקמת מטבח מוסדי, או שדרוג של מטבח קיים, נתקל בוודאי בשאלות אלו ובסוגיות נוספות רבות.

תכנון חדש של מטבח מוסדי תעשייתי, הוא תחום מקצועי ייחודי עם השלכה חשובה על התפעול הנכון והיעיל, של בטיחות המזון, והשפעה לחיסכון כספי בהקמה ובתפעול השוטף. והרי כידוע כי "סוף מעשה במחשבה תחילה".

חשוב, לקבל יעוץ מקצועי ראשוני בראשית המיזם לתכנון הקמת מטבח מוסדי תעשייתי, מערך הסעדה, וייצור מזון, לדעת את האפשרויות הקימות של הפתרונות המקצועיים הנכונים והמתקדמים.

היעוץ נעשה בהתאמה אישית ואופטימלית, על פי אילוצי הלקוח וצרכיו הייחודיים. המתבסס על מומחיות המשקפת ניסיון עשיר של שנים רבות בענף.
בהתחשב בדרישות משרד הבריאות ולתקנות הפיקוח הכלליות המחייבות בענף. וכמו כן, התייחסות למערך העמדת ציוד וזרימת עבודה; מניעת זיהום צולב, התאמה של מיקום ציוד פונקציונלי, ותשתיות; פרוגרמה כללית לצורך בחינה מקדימה.

שירות היעוץ יכלול :

  • פגישת יעוץ מקצועית והכוונה ראשונית.
  • הכרת הצרכים והמטרות של המיזם בסיור פיזי במקום.
  • בחינה מקצועית של התוכניות במיזם ושלבי ביצוע.
  • הכנת חוות דעת מקצועית, המלצות והכוונה מקצועית.


היעוץ וחוות הדעת תכלול בין השאר:

  • התייחסות לתרשים זרימה לעבודה יעילה ונכונה.
  • פתרונות לשמירה על בטיחות המזון לפי התקנות.
  • פתרונות לשמירת מזון מעובד, מבושל ומוכן, שינועו והגשתו.
  • אפיון המיזם לצורך השקעות אומדן עלויות.
  • המלצות בנושא שיטות בניהול התפעול הנכון והיעיל.
  • בחינת כלכלית לעלויות ותמחור התפעול להתייעלות.
  • המלצות לבטיחות ומניעת תאונות בעבודת המטבח.
  • התייחסות לנזקים האפשריים, והכיסוי ביטוחי.
  • הערכה כללית להיתכנות עסקית של המיזם, עלות תועלת, והנחיות להכנת תכנית עסקית.
  • המלצות ובחינת על כדאיות ההפעלה של סוג צריכת האנרגיה.