תכנון מטבח תעשייתי – "רישיון יצרן" מזון
יעוץ ותכנון מקצועי למטבחים תעשייתיים בענף המזון, יצור עיבוד אריזה ואחסנה.
תכנון בראיה של מיטב פתרונות מקצועיים מתקדמים, בדגש על תכנון תפעולי תברואתי נכון ויעיל בכל שרשרת המזון למניעת תחלואת המזון, תוך התחשבות במכלול הצרכים, בהתאם לדרישות שירות המזון במשרד הבריאות ולתקנות הכלליות המחייבות בענף.
עיטא יועצים מספקת ליווי בתהליכים לקבלת "רישיון יצרן" הנעשית במומחיות המשקפת ידע וניסיון עשיר של שנים רבות. ייעוץ מקצועי בדרך המיטבית לשמירה על בטיחות המזון, לפי התקנות המחייבות, תוך התייחסות של תהליך היצור בתרשים זרימת פונקציונאלי לעבודה נכונה יעילה וכלכלית.
צוות המקצועי של עיטא יועצים פועל גם לפי הצורך, בשיתוף פעולה עם יועצים ובעלי מקצוע חיצוניים בתחומים מיוחדים.
שירות הליווי והתכנון "לרישיון יצרן" כולל בין השאר:
- הכנת "פרשה טכנית" מקיפה
- הכנת אומדן עלויות כללי, ולמסגרות תקציב
- הוצאת מפרט טכני ואפיון מקצועי לרכש ומכרזים
- טיפול ומענה להתכתבויות עם משרד הבריאות והרשויות
- ייעוץ וליווי מקצועי לאורך הקמת / שדרוג הפרויקט
- ייעוץ והכוונה בתהליך העבודה למניעת זיהום המזון.
- ייעוץ והכוונה בתחום בטיחות תפעול ותחזוקה נכונה.
- בחינה של כדאיות השקעות, הכנת תוכנית עסקית למיזם.